Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив - Секторска анализа

Објављено: 13.07.2018. 00:09 Аутор: мку
У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Сл.лист Црне Горе“, број 41/18), а у вези са чланом 32а став 2 Закона о невладиним организацијама ("Сл. лист ЦГ", бр. 39/11 и 37/17), Министарство културе објављује

ЈАВНИ ПОЗИВ

Заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у областима културе и умјетности, у 2019. години.

Министарство културе ће тим поводом одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које дјелују у областима културе и умјетности, у сриједу 25. јула 2018. године, са почетком у 11 сати, у просторијама Министарства на Цетињу (ул. Његошева). Због ограниченог броја мјеста, консултацијама може присуствовати по један представник из организације.

Присуство представника невладине организације консултативном састанку, неопходно је пријавити најкасније до 24. јула до 12 сати, а коментаре и сугестије на Нацрт Секторске анализе доставити најкасније до 27. јула 2018. године до 13 сати на мејл адресу: вера.лубуриц@мку.гов.ме .

Текст Нацрта Секторске анализе можете преузети ОВДЈЕ.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?