Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција није саопштавала детаље истраге КД убиство у покушају почињеног на штету новинарке Оливере Лакић; о наводима у медијима упознато тужилаштво

Објављено: 15.07.2018. 00:00 Аутор: УП
Поводом навода у медијима, а који се односе на изјаву новинара Шемсудина Шекија Радончића у вези са детаљима истраге кривичног дјела убиство у покушају извршеног на штету новинарке НД „Вијести”Оливере Лакић и реакција које су потом услиједиле, обавјештавамо Вас сљедеће:

Службеници Управе полиције нису јавности саопштавали детаље везане за истрагу која се односи на истрагу усмјерену на расвијетљавање кривичног дјела убиство у покушају почињеног на штету новинарке НД„Вијести”Оливере Лакић.

Полицијски службеници предузимају интензивне мјере и радње на расвијетљавању кривичног дјела убиство у покушају почињеног на штету новинарке Оливере Лакић, 8. маја 2018. године око 21,00 час.

Службеници полиције ће у координацији са надлежним тужилаштвом предузети даље мјере и радње које се тичу истраге.

О наводима у медијима који се односе на изјаве Радончића, у вези са детаљима истраге, упознато је надлежно тужилаштво. Уколико надлежни тужилац наложи поступање у вези са наведеним полиција ће поступити по том и по сваком другом налогу тужиоца у вези са овим предметом.

У циљу несметаног одвијања тока истраге у овом предмету нисмо у могућности да јавности саопштимо детаље осим оних које смо већ првобитно саопштили када се догађај десио.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?