Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив- Секторска анализа у области заштите и унапређења људских права мањинских народа

Објављено: 17.07.2018. 20:41 Аутор: ммп

У складу са чланом 80 Закона о државној управи и члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права  расписује

 

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованим невладиним организацијама који се баве заштитом и унапређењем људских права мањинских народа за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области заштите и промовисања људских и мањинских  права. Министарство  за људска и мањинска права ће дана 25. јула 2018. године, са почетком у 12:00 часова у сали за састанке овог Министарства (ИИ спрат, Римски трг 46, Подгорица), одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које спроводе активности у области заштите и унапређења људских права мањинских народа. Присуство представника невладине организације на консултативном састанку је неопходно потврдити најкасније до 20. јула 2018. године до 12:00 часова на е-мејл адресу фикрет.љуљановиц@ммп.гов.ме.

Поред наведеног, представници невладиних организација могу своје коментаре на Нацрт секторске анализе послати и на е-мејл адресу фикрет.љуљановиц@ммп.гов.ме, најкасније до 1. августа 2018. године, до 15:00 часова.

Нацрт секторске аначлизе можете преузети овдје:Секторска анализа мањине 2019 .доц

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?