Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Котрор: Расвијетљена два кривична дјела; три лица лишена слободе, против једног поднијета кривична пријава

Објављено: 18.07.2018. 20:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Котор су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили два кривична дјела, једно кривично дјело тешка крађа почињена на нарочито опасан или нарочито дрзак начин и кривично дјело наслиничко понашање. Против једног лица поднијета кривична пријава док су три лица лишена слободе.

Наиме, службеници ОБ Котор су, 16.07.2018. године, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Котору поднијели кривичну пријаву у редовном поступку против С.Ч. (40) из Републике Србије, са пребивалиштем у Херцег Новом, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа на нарочито опасан или нарочито дрзак начин. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио, 07.07.2018. године око 14,45 часова, на начин што је маскиран ушао у пекару ,,Схоп цомерц“ у Радановићима, прошао иза продајног пулта и запослене, након чега је из касе отуђио 170 еура. Он је, сумња се, након што је узео новац, запослену одгурнуо у пролазу и удаљио се у непознатом правцу.

Надаље, службеници ОБ Котор су, 18.07.2018. године, лишили слободе С.Б. (26), Н.Б. (31) и А.О. (24), сва лица из Котора, због основане сумње да су починили кривично дјело насилничко понашање на штету В.Г. (25) из Никшића и С.В. (23) из Котора. Они су, како се сумња, 17.07.2018 године око 00,30 часова, у насељу Беново, ово криивчно дјело пчинмили на начин што су физички напали оштећене и задали им више удараца затвореним шакама. В.Г. и С.В. су задобили лаке тјелесне повреде, које су констатоване од стране дежурног љекара Опште болнице у Котору.

О догађају је обавијештен државни тужилац у ОДТ у Котору који је наложио да се С.Б, Н.Б. и А.О. лише слободе и да му се приведу уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили кривично дјело насилничко понашање. Након саслушања државни тужилац је донио рјешење о задржавању ових лица до привода надлежном судији за истрагу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?