Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Плав: Лишен слободе осумњичени за кривично дјело недозвољене полне радње

Објављено: 18.07.2018. 21:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Плав су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, идентификовали, лоцирали и лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело недозвољене полне радње на штету женске особе старе двадесетпет година.

Наиме, полицијски службеници су поступили на основу пријаве оштећене, коју је она поднијела Дежурној служби ОБ Плав, а у којој је навела да је у улици Омерагића физчки напало непознато мушко лице, оборило је на афалтну подлогу и насилно покушало да јој скине панталоне у чему није успјело.

Службеници ОБ Плав су идентификовали, лоцирали и лишили слободе Х.З. (25) из Републике Албаније са привременим боравком у Плаву, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољене полне радње на штету двадесетпетогодишње женске особе.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву који је наложио да се Х.З. лиши слободе и да му се приведе уз посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?