Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Инфодан о грантовима за иновативне пројекте у Привредној комори

Објављено: 19.07.2018. 19:28 Аутор: Министарство науке
Министарство науке Црне Горе и Привредна комора Црне Горе одржаће први инфодан посвећен Конкурсу за грантове за иновативне пројекте, у сриједу 25. јула 2018. године, са почетком у 10:00 часова, у просторијама Привредне коморе, Сала И.

Конкурсом се опредјелјују средства за суфинансирање иновативних пројеката у укупном износу од 1.000.000 еура, за период 2018 –2020, а по прихваћеном гранту суфинансирање износи 100.000 еура.

Г-ђа Маријета Барјактаровић Ланзарди, начелница Дирекције за иновације и инфраструктуру и г-дин Саша Ивановић, пројектни менаџер за истраживања у Министарству науке Црне Горе, представиће циљеве Конкурса, услове за пријављивање, процес евалуације, као и детаље Пријавног формулара, Буџета пројекта.

Испред Привредне коморе Црне Горе присутнима ће се обратити г-ђа Тања Радусиновић, директорица Сектора за пројекте. Позивамо све заинтересоване привредне субјекте да нам се придруже на Инфодану.

Ово је идеална прилика да размијенимо мишљења о иновативним идејама, заједнички ријешимо недоумице како би ваше пријаве иновативних пројеката биле успјешне!
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?