Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Интерпол: Лишена слободе и преостала два лица осумњичена за кривично дјело тешко убиство на штету Р.Ђ.

Објављено: 21.07.2018. 01:20 Аутор: УП
У наставку успјешне међународне сарадње црногорске и косовске полиције, поступајући на основу оперативних информација које су добили од колега из Црне Горе, косовска полиција је лишила слободе И.М. (22) и В.В. (23), оба лица из Цетиња. Ова лица су се потраживала по Интерполовој потјерници расписаној од стране НЦБ Интерпол Подгорица због основане сумње да су, заједно са М.М. (38) из Подгрице, починили кривично дјело тешко убиство на штету Р.Ђ. из Цетиња 10. октобра 2016. године у Цетињу. Тиме су сва лица осумњичена за ово кривично дјело лишена слободе.

Наиме, у наставку успјешне и ефикасне сарадње службеника Управе полиције и полиције Косова, на територији Косова реализована је још једна заједничка акција и слободе су лишени И.М. и В.В. за којима је била расписана потјерница од стране НЦБ Интерпол Подгорица због основане сумње да су заједно са М.М. починили кривчно дјело тешко убиство на штету Р.Ђ. Подсјећамо да је М.М. лишен слободе прије два дана на Косову у заједничкој акцији црногорске и косовске полиције, а када је слободе лишен и Ђ.П. (31) из Никшића.

Наставља се комуникација црногорских и косовских надлежних органа у вези са питањима изручења и предаје ових лица црногорској полицији.

У току су претреси на неколико локација на територији Подгорице а које користе лица за која се сумња да су пружала логистику и помоћ у току бјекства осумњиченим М.М, И.М. и В.В.

Настављају се заједничке активности полиције Црне Горе и полиције Косова у циљу лоцирања и лишавања слободе лица која се потражују од стране црногорске полиције.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?