Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Расвијетљена крађа почињена у просторијама Пријестонице Цетиње

Објављено: 23.07.2018. 17:44 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући оперативне мјере и радње, расвијетлили кривично дјело крађа, почињено у априлу 2018. године у Цетињу. Због основане сумње да је извршио ово кривично дјело, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Цетињу је поднијет посебни извјештај, као допуна кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог извршиоца, против Р.Л. (54) из Ваљева – Република Србија.

Сумња се да је Р.Л, 04.04.2018. године, починио крађу на штету М.И. на начин што је из једне од канцеларија Општине Цетиње отуђио новац, лична документа, кредитне картице и кључеве од стана и возила овог лица.

Посебни извјештај против Р.Л. је надлежном тужиоцу поднијет у редовном поступку будући да се ово лице већ налази у ЗИКС-у. Наиме Р.Л. је, заједно са М.С. (61), такође из Ваљева, лишен слободе 12.07.2018. године, од стране службеника ЦБ Бар. Они су, подсјећамо, лишени слободе наведеног дана због сумње да су на територји Црне Горе починили укупно 60 кривичних дјела у периоду од 2016. од 2018. године. Они су конкретно, како се сумња, осумњичени да су од љета 2016. године до 12.07.2018. године ова кривична дјела починили на начин што су, по унапријед утврђеним улогама, представљајући се као странке, долазили у јавне установе и користећи непажњу запослених улазили у канцеларије и из њихових унутрашњости отуђивали новчанике у којима су се налазили новац и кредитне картице.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?