Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађени и одузети пиштољ и муниција у илегалном посједу; осумњичени лишен слободе

Објављено: 23.07.2018. 21:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су током викенда, предузимајући мјере и радње у циљу појачане контроле безбедносно интересантних лица на подручју Општине Подгорица, контролом возила пронашли и одузели пиштољ и муницију у илегалном посједу. Осумњичени је лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су контролом путничког моторног возила будванских регистарских ознака којим је управљао М.Б. (21) из Подгорице, пронашли и одузели пиштољ са седам метака калибра 9 мм у илегалном посједу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се М.Б. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Службенци ЦБ Подгорица настављају активности на појачаној контроли безбједносно интересантних лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?