Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа НВО које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву

Објављено: 23.07.2018. 13:12 Аутор: Министарство здравља
Обавјештење о резултатима првог круга одабира примљених пријава за Јавни позив за пријаву пројеката/програма „Подршка превентивним сервисима и другим превентивним сервисима и другим приоритетним активностима у области ХИВ/АИДС-а у складу са Националном стратегијом за борбу против ХИВ/АИДС-а 2015-2020“

Листа НВО које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву са утврђеним недостацима:

1. НВО “Плави чуперак” - Пијава не садржи фотокопију уговора о реализованом пројекту у области ХИВ/АИДС-а и званичног извјештаја према донатору о реализацији пројекта, нити за члана/оснивача НВО фотокопију уговора о ангажману тог лица на пројекту. везано за област ХИВ/АИДС-а.

2. НВО „4 Лифе“ - Пријава не садржи фотокопију уговора о реализованом пројекту у области ХИВ/АИДС-а и званичног извјештаја према донатору о реализацији пројекта, нити за члана/оснивача НВО фотокопију уговора о ангажману тог лица на пројекту везано за област ХИВ/АИДС-а.

3. НВО „Она“ - Пријава не садржи фотокопију уговора о реализованом пројекту у области ХИВ/АИДС-а и званичног извјештаја према донатору о реализацији пројекта, нити за члана/оснивача НВО фотокопију уговора о ангажману тог лица на пројекту везано за област ХИВ/АИДС-а.

4. НВО „Институт за образовну и социјалну политику“ - пријава не садржи фотокопију уговора о реализованом пројекту у области ХИВ/АИДС-а и званичног извјештаја према донатору о реализацији пројекта, нити за члана/оснивача НВО фотокопију уговора о ангажману тог лица на пројекту везано за област ХИВ/АИДС-а.

5. НВО „Група за развој и унапређење спорта – ГРУС“ - Пријава не садржи фотокопију уговора о реализованом пројекту у области ХИВ/АИДС-а и званичног извјештаја према донатору о реализацији пројекта, нити за члана/оснивача НВО фотокопију уговора о ангажману тог лица на пројекту везано за област ХИВ/АИДС-а.

6. НВО „Ђакомо Адриатиц“ - Пријава не садржи фотокопију уговора о реализованом пројекту у области ХИВ/АИДС-а и званичног извјештаја према донатору о реализацији пројекта, нити за члана/оснивача НВО фотокопију уговора о ангажману тог лица на пројекту везано за област ХИВ/АИДС-а.

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ НАВЕДЕНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЈЕ 5 ДАНА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?