Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Одржава се јавна трибина у оквиру Јавне расправе о Предлогу стратегије заштите од радона с Акционим планом за период 2019-2023. године

Објављено: 24.07.2018. 20:48 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Јавна трибина у оквиру Јавне расправе о Предлогу стратегије заштите од радона с Акционим планом за период 2019-2023. одржава се сјутра 25. јула у Министарству одрживог развоја и туризма, у 10.00 часова (мултимедијална сала на приземљу).

На јавној трибини говориће службенице Директората за животну средину Министарства одрживог развоја и туризма, Тамара Ђуровић и Наташа Бјелица које су уједно биле и чланице Радне групе која је радила на изради Предлога стратегије заштите од радона с Акционим планом за период 2019-2023.

Јавна расправа почела је 18. јуна и трајаће до 28. јула ове године, те овим путем још једном позивамо грађане, стручне и научне институције, државне органе, струковна удружења, невладине организације, медије и друге заинтересоване организације и заједнице да присуствују овој трибини и на тај начин дају своје предлоге, примједбе и сугестије на текст Предлога стратегије заштите од радона с Акционим планом за период 2019-2023.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?