Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађено и одузето око пет килограма марихуане; два лица лишена слободе

Објављено: 25.07.2018. 18:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње у циљу појачане контроле безбједносно интересантних лица на подручју Подгорице, пронашли и одузели око пет килограма марихуане. Два лица су лишена слободе због постојања основане сумње да су починила кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Интервентне јединице ЦБ Подгорица су, 24.07.2018. године, током појачане контроле а поступајући на основу оперативнх информација, извршили блокаду у насељу Масилине са циљем контролисања безбједносно интересантних лица, којом приликом су контролисали путничко моторно возило даниловградских регистарских ознака и код Н.В. (35) и С.Ф. (38) пронашли и одузели пет већих пвц паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине од око пет килограма.

Лица су предата службенцима Одсјека за борбу против дроге ради даљег поступања.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се Н.В. и С.Ф. лише слободе и да му се приведу уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили наведно кривично дјело.

Службеници Центра безбједности Подгорица ће у наредном периоду наставити са појачаном контролом безбједносно интересантних лица на подручју Подгорице.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?