Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Листа кандидата/ткиња невладиних организација за учешће у Радној групи за израду Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе ЕУ 2019-2022

Објављено: 25.07.2018. 20:02 Аутор: КЕИ
На основу Јавног позива који је Сектор за информисање јавности о Европској унији и процесу приступања Европској унији Генералног секретаријата Владе Црне Горе објавио 10. јула 2018, за предлагање два представника/це у састав радне групе за израду Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе ЕУ 2019-2022, а у складу са чланом 3 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (“Службени лист ЦГ”, бр. 41/18), Сектор за информисање јавности о Европској унији и процесу приступања Европској унији објављује:

ЛИСТУ КАНДИДАТА/КАНДИДАТКИЊА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ПРЕДЛОЖЕНИХ ЗА ЧЛАНА/ИЦУ РАДНЕ ГРУПЕ ЗА ИЗРАДУ СТРАТЕГИЈЕ ИНФОРМИСАЊА ЈАВНОСТИ О ПРИСТУПАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ ЕУ 2019-2022.

За члана/ицу Радне групе предложени су сљедећи кандидати/кандидаткиње:

1) Марко Пејовић, НВО ЦЕДЕМ
Подржан од стране НВО ЦЕДЕМ

2) Нина Шћепановић, НВО Јувентас
Подржана од стране невладиних организација:
НВО Јувентас, ЦРНВО, ЦАЗАС, НВО Родитељи, Qуеер Монтенегро, НВО Прима, СОС Подгорица, ЦЕМИ

3) Дамир Никочевић, НВО ЦГО

Подржан од стране НВО ЦГО и НВО Институт Алтернатива

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?