Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација као подршку за утврђивање "Листе врста забринутости (Унион Цонцерн )" инвазивних и страних инвазивних врста и мапирању њихове дистрибуције

Објављено: 27.07.2018. 20:44 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18), објављује:

ЈАВНИ ПОЗИВ

за консултације заинтересованих невладиних организација као подршку за утврђивање "Листе врста забринутости (Унион Цонцерн )" инвазивних и страних инвазивних врста и мапирању њихове дистрибуције 

Јавне консултације ће трајати 15 дана, од 27. јула до 10. Августа 2018. године.

Позив за учешће у консултацијама Министарство упућује невладиним организацијама заинтересованим за питања из области заштите природе.

Консултацијама се обезбјеђује информисање и учествовање невладиног сектора о планираним активностима успостављања Натуре 2000, у циљу утврђивања "Листе врста забринутости (Унион Цонцерн )" инвазивних и страних инвазивних врста и мапирању њихове дистрибуције..

Коментаре, иницијативе, предлоге и сугестије можете слати путем е-маил-а на адресу драгана.раониц@мрт.гов.ме и на порталу е-управе или поштом на адресу:

Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде 19, 81000 Подгорица
(са назнаком “Јавне консултације – успостављање мреже Натура 2000 у Црној Гори “).

Контакт особа за координацију консултација је: Драгана Раонић Поповић, е-маил драгана.раониц@мрт.гов.ме тел., 020 446 233, Фаx: +382 20 446 215.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?