Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Поводом фотографије службеног возила испред дискотеке Топ Хилл – Нема злоупотребе; службено возило ангажовано у обезбјеђивању штићене личности

Објављено: 30.07.2018. 21:20 Аутор: УП
Поводом текстова и прилога у медијима који се тичу тога да је службено возило регистарских ознака ПГ ЦГ 200 усликано код дискотеке Топ Хилл у Будви, те коментара како се службеним возилом иде у ноћни провод, као и питања медија која су потом услиједила, обавјештавамо вас сљедеће:

Не ради се ни о каквој злоупотреби службених ресурса већ о обављању послова и задатака сходно закону.

Наиме, наведено возило, регистарских ознака ПГ ЦГ 200, је службено возило које користи Сектор за обезбјеђење личности и објеката Управе полиције.

Наведено возило се користи у обезбјеђивању штићене личности, која се сходно Одлуци о одређивању објеката и личности које обезбјеђује Управа полиције а коју је донијела Влада, обезбјеђује и штити по мјесту кретања, становања и боравка, односно без обзира гдје се та штићена личности налази.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?