Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Изнуда ријешена у кратком року; два лица лишена слободе

Објављено: 01.08.2018. 15:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар лишили су јутрос слободе И.Ж. (19), држављанина Црне Горе из Бара, и Б.Е. (18) из Москве, руску држављанку са боравком у Бару, због сумње да су синоћ касно, на штету руског држављанина М.Е. (18), починили кривично дјело изнуда.

Наиме, М.Е. је касно синоћ, послије поноћи, пријавио ЦБ Бар да му је те вечери, док се налазио у угоститељском објекту у Бару, од стране непознатог лица отуђен мобилни телефон марке иПхоне 8, те да непозната лица покушавају да од њега изнуда 300 еура како би му вратила телефон. Та лица су оштећеног М.Е. контактирала преко друштвене мреже тражећи му наведени новац и уговарајући вријеме и мјесто предаје новца, на што је М.Е. пристао и овим лицима предао новац у износу од 200 еура након чега су И.Ж. и Б.Е. лишени слободе због сумње да су починили ово кривично дјело.

Осумњичени И.Ж. и Б.Е. ће, уз посебни извјештај, као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца, бити приведени државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Бару, због основане сумње да су починили наведено кривично дјело.

Отуђени телефон иПхоне 8 и изнуђени новац у износу од 200 еура су враћени оштећеном М.Е.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?