Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Расвијетљена четири кривична дјела из области имовинског криминалитета; процесуирана три лица

Објављено: 01.08.2018. 21:22 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су, предузимајући активности на расвјетљавању кривичних дјела из области имовинског криминалитета, током јула расвијетлили четири кривична дјела – два кривична дјела тешка крађа, разбојништво у покушају и кривично дјело крађа. За извршење ових кривичних дјела осумњичена су три лица: Ж.Ј. (42), З.К. (37) и Н.К. (25), сви из Никшића, од који су два лица приведана тужиоцу уз кривичну пријаву, док је против једног понијета кривична пријава у редовном поступку.

Кривична дјела која су расвијетљена почињена су на подручју Никшића и то углавном у претходних мјесец и по дана, односно три кривична дјела почињена су у јулу мјесецу, док је једно кривично дјело почињено 10. јуна.

Приликом извршења кривичног дјела разбојништво у покушају, осумњичени Ж.Ј. је, како се сумња, након што је оборио на земљу малољетну дјевојчицу покушао од ње да отуђи мобилни телефон. Против њега је надлежном тужиоцу подниејта кривична пријава у редовном постуку. З.К. је осумњичен да је починио два кривична дјела тешка крађа, која је починио на начин што је два пута обијао моторна возила. З.К. је уз кривичну пријаву приведен државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Никшићу, након чега му је одеђено задржавање до привода надлежном судији за истрагу, који му је одредио притвор. Н.К. је приведен државном тужиоцу у ОДТ у Никшићу због сумње да је починио кривично дјело крађа, на начин што је из једне куће отуђио новац у износу од 1700 еура.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?