Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Лишен слободе осумњичени за кривично дјело силовање

Објављено: 01.08.2018. 21:24 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а су јуче лишили слободе С.Б. (19) црногорског држављанина због постојања основане сумње да је на територији наше државе починио кривично дјело силовање на штету седамнестогодишње особе женског пола.

Наиме, случај полицији је, 30.07.2018. године око 23,40 часова, пријавила мајка седамнестогодишње дјевојчице којом приликом је поднијела пријаву против С.Б. због силовања.

Након консултација са тужиоцем С.Б. је лишен слободе 31.07.2018. године. Тужилац је након саслушања овог лица донио рјешење о задржавању у полицијским просторија до привода надлежном судији за истрагу, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело силовање.

У циљу заштите идентитета и интегритета лица оштећеног у овом догађају, будући да се ради о малољетној дјевојчици, ни овог пута нећемо саопштити друге детаље као што су град у којем се догађај десио, пребивалиште осумњиченог, иницијале оштећене малољетнице ни остале податке на основу којих би евентуално малољетна жртва могла да буде препозната а самим тим и додатно виктимизована.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?