Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић честитао Дан општине Мојковац: У имплементацији Владиних развојних политика Мојковац постаје важна адреса

„Слика инфраструктурно и комунално препорођеног Мојковца охрабрује и даје подстицај за нова прегнућа. Влада је опредијељена да у пуном капацитету подстиче развој Сјевера. У оквиру тога идентификовали смо могућности заједничких развојних и инвестиционих активности“, наводи се у честитки предсједника Душка Марковића грађанима, одборницима у Скупштини општине и руководству Општине поводом 13. августа – Дана општине Мојковац.

Уз оцјену да су резултати постигнути у развоју Мојковца довољан разлог да се овогодишњи Дан општине прослави са новим очекивањима, Премијер је у честитки упућеној предсједнику Општине Ранку Мишнићу и предсједнику Скупштине општине Драгомиру Мрдаку, изразио посебно задовољство чињеницом да празник дочекујемо у амбијенту економског напретка, при чему након прошлогодишње стопе раста која је била једна од највећих у Европи, у првом кварталу ове године имамо наставак тог тренда по стопи од 4,5 одсто. 

„Изградња Ски центра Жарски и коришћење осталих потенцијала Бјеласице дају велики замах развоју туризма и економском просперитету. Оснивање предузећа Скијалишта Црне Горе са сједиштем у Мојковцу оснажиће валоризацију природних потенцијала Сјевера, али и Мојковца. Дакле, у имплементацији Владиних политика усмјерених на развој, Мојковац постаје важна адреса“, поручио је предсједник Марковић, честитајући празник грађанима Мојковца.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?