Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Рацијом у УО пронађени и одузети марихуана, амфетамин, екстази и хашиш; против три лица поднијете прекршајне пријаве

Објављено: 04.08.2018. 18:07 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбјдности Бар и Одјељења безбједности Улцињ су у садејству са службеницима Региналног центра граничне полиције Југ, Одсјека за борбу против дроге и сужбеницима Посебне јединице полиције, предузимајући мјере и радње из своје надлежности у циљу контроле безбједносно интересантних лица и њима блиских лица, као и акивности у циљу спрјечавња продаје опојних дрога на органзованим окупљањима, извели рацију у једном угоститејском објекту и том приликом пронашли и одузели марихуану, амфетамин, екстази и хашиш.

Против три лица поднијете су прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о спрјечавању злопотребе дрога.

Наиме, службеници ЦБ Бар, ОБ Улцињ, РЦГП Југ, Одсјека и ПЈП су, предузимајући наведене активности, извели рацију у угоститетљском објекту „Милина“ на ушћу ријеке Бојане. Том приликом службеници полиције су пронашли и одузели 71,3 грама марихуане, 20,9 грама амфетамина, 25 таблета екстазија као и 0,5 гр хашиша. Против три лица, од којих су два страни држављани, поднијете су прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закону о спрјечавању злоупотребе опојних дрога.

Службенци ЦБ Бар ће и у наредном периоду спроводити акције усмјерене на појачану контролу безбједносно интересантних лица и активности на превенцији извршења кривичних дјела као и на њиховом откривању и расвијетљавању.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?