Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНА РАСПРАВА О КОНЦЕСИОНОМ АКТУ АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ- ПРОЈЕКАТ КОНЦЕСИЈЕ И НАЦРТУ УГОВОРА О КОНЦЕСИЈИ У ВЕЗИ СА АЕРОДРОМИМА (БЕРАНЕ), ПОДГОРИЦА И ТИВАТ

Објављено: 06.08.2018. 19:36 Аутор: МСП

ЈАВНА РАСПРАВА О КОНЦЕСИОНОМ АКТУ АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ- ПРОЈЕКАТ КОНЦЕСИЈЕ И НАЦРТУ УГОВОРА О КОНЦЕСИЈИ У ВЕЗИ СА АЕРОДРОМИМА (БЕРАНЕ), ПОДГОРИЦА И ТИВАТ

 

Програм

 

 

1.      Јавна расправа о Концесионом акту Аеродроми Црне Горе- пројекат концесије и Нацрту Уговора о концесији у вези са аеродромима (Беране), Подгорица и Тиват ће се одржати у организацији Министарства саобраћаја и поморства.

2.      Јавна расправа трајаће до 10. септембра 2018. године.

3.      Јавна расправа се организује:

- постављањем Концесионог акта Аеродроми Црне Горе- пројекат концесије и Нацрта Уговора о комцесији у вези са аеродромима (Беране), Подгорица и Тиват, са пратећом документацијом, на интернет страници Министарства саобраћаја и поморства хттп://www.минсаоб.гов.ме/ ,

- објављивањем позива за учешће у јавној расправи у једном штампаном медију, и

-у форми округлог стола који ће бити одржан у хотелу Хилтон (кристална дворана), Булевар Светог Петра Цетињског 2, Подгорица у понедјељак, 10. септембра 2018. године, са почетком у 10:00 х.

4.      Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Концесионог акта Аеродроми Црне Горе- пројекат концесије и Нацрта Уговора о комцесији у вези са аеродромима (Беране), Подгорица и Тиват, са пратећом документацијом,. 

5.      Заинтересовани субјекти могу своје коментаре, мишљења, примједбе и сугестије доставити у писаној или електронској форми Министарству саобраћаја и поморства путем поште на адресу: Римски трг 46, ПЦ „Вектра“, 81000 Подгорица, факс: +382 20 234 342 или емаил милица.мицуновиц@мсп.гов.меПратећу документацију можете наћи у наставку: 

       - КОНЦЕСИОНИ АКТ.пдф

       - КОНЦЕСИОНИ УГОВОР.пдф 

       - КОНЦЕСИОНИ УГОВОР - ЕНГЛЕСКА ВЕРЗИЈА.пдф

       - ЛОКАЛНА СТУДИЈА ЛОКАЦИЈЕ АЕРОДРОМ ПОДГОРИЦА-НАЦРТ 2018.пдф

       - ДРЖАВНА СТУДИЈА ЛОКАЦИЈЕ АЕРОДРОМ ТИВАТ-24.пдф

       - АЕРОДРОМ ПОДГОРИЦА - КО Голубовци.пдф 

       - ЛН 2656.пдф 

       - АЕРОДРОМИ_АЕРОДРОМ ТИВАТ - КО Мрцевац-КО Дјурасевици.пдф 

       - ЛН 16 - КО Мрцевац.пдф 

       - ЦОНЦЕССИОН АЦТ.ПДФ


       Министарство саобраћаја и поморства

  


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?