Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

JAVNA RASPRAVA O KONCESIONOM AKTU AERODROMI CRNE GORE- PROJEKAT KONCESIJE I NACRTU UGOVORA O KONCESIJI U VEZI SA AERODROMIMA (BERANE), PODGORICA I TIVAT

Objavljeno: 06.08.2018. 19:36 Autor: MSP

JAVNA RASPRAVA O KONCESIONOM AKTU AERODROMI CRNE GORE- PROJEKAT KONCESIJE I NACRTU UGOVORA O KONCESIJI U VEZI SA AERODROMIMA (BERANE), PODGORICA I TIVAT

 

Program

 

 

1.      Javna rasprava o Koncesionom aktu Aerodromi Crne Gore- projekat koncesije i Nacrtu Ugovora o koncesiji u vezi sa aerodromima (Berane), Podgorica i Tivat će se održati u organizaciji Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

2.      Javna rasprava trajaće do 10. septembra 2018. godine.

3.      Javna rasprava se organizuje:

- postavljanjem Koncesionog akta Aerodromi Crne Gore- projekat koncesije i Nacrta Ugovora o komcesiji u vezi sa aerodromima (Berane), Podgorica i Tivat, sa pratećom dokumentacijom, na internet stranici Ministarstva saobraćaja i pomorstva http://www.minsaob.gov.me/ ,

- objavljivanjem poziva za učešće u javnoj raspravi u jednom štampanom mediju, i

-u formi okruglog stola koji će biti održan u hotelu Hilton (kristalna dvorana), Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 2, Podgorica u ponedjeljak, 10. septembra 2018. godine, sa početkom u 10:00 h.

4.      Pozivaju se građani, stručne i naučne institucije, državni organi, strukovna udruženja, nevladine organizacije, mediji i druge zainteresovane organizacije i zajednice da se uključe u javnu raspravu i daju svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Koncesionog akta Aerodromi Crne Gore- projekat koncesije i Nacrta Ugovora o komcesiji u vezi sa aerodromima (Berane), Podgorica i Tivat, sa pratećom dokumentacijom,. 

5.      Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi Ministarstvu saobraćaja i pomorstva putem pošte na adresu: Rimski trg 46, PC „Vektra“, 81000 Podgorica, faks: +382 20 234 342 ili email milica.micunovic@msp.gov.mePrateću dokumentaciju možete naći u nastavku: 

       - KONCESIONI AKT.pdf

       - KONCESIONI UGOVOR.pdf 

       - KONCESIONI UGOVOR - ENGLESKA VERZIJA.pdf

       - LOKALNA STUDIJA LOKACIJE AERODROM PODGORICA-NACRT 2018.pdf

       - DRŽAVNA STUDIJA LOKACIJE AERODROM TIVAT-24.pdf

       - AERODROM PODGORICA - KO Golubovci.pdf 

       - LN 2656.pdf 

       - AERODROMI_AERODROM TIVAT - KO Mrcevac-KO Djurasevici.pdf 

       - LN 16 - KO Mrcevac.pdf 

       - CONCESSION ACT.PDF


       Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

  


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?