Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Три кривичне пријаве против три лица од којих су два безбједносно интересантна због КД недозвољено држање оружја и експлозивних материја

Објављено: 07.08.2018. 20:13 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње поднијели су надлежном тужиоцу кривичне пријаве против три особе, од којих су двије безбједносно интересантне особе, због основане сумње да су починиле кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су, у координацији са Основним државним тужилаштвом у Цетињу, државном тужиоцу у овом тужилаштву поднијели три кривичне пријаве Д.П, М.К. и Б.Р, због основане сумње да су починили наведено кривично дјело.

Претходно је код ових лица претресима локација на којима живе, а који су извршени у координацији са ОДТ у Цетињу и уз прибављене наредбе судије за истрагу Основног суда у Цетињу, пронађена извјесна количина пиштољске и пушчане муниције у илегалном посједу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?