Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Исправка саопштења издатог 02.08.2018. године: Бар: Лишен слободе осумњичени за пет кривичних дјела тешка крађа

Објављено: 08.08.2018. 18:46 Аутор: УП
Поводом информација које смо у међувремену добили слиједи исправка саопштења издатог 02.08.2018. године, као и објашњење у вези са наведеним:

Управа полиције МУП-а је, на основу информације добијене од Центра безбједности Бар, 02.08.2018. године издала саопштење под називом „Бар: Лишен слободе осумњичени за пет кривичних дјела тешка крађа“ у којем је наведено да је А.Р. (25) из Палестине лишен слободе у Бару због сумње да је на територији Црне Горе починио пет кривичних дјела тешка крађа.

А.Р. је тражилац азила у Црној Гори и приликом давања изјаве у полицији и код тужиоца о себи је дао податке да је из Палестине.

Након издавања саопштења, обавијештени смо од Амбасаде Палестине у Црној Гори на основу контакта које је имала са овим лицем након што је лишен слободе, да А.Р. није из Палестине односно да није држављанин ове државе.

У току су провјере идентитета А.Р. путем Интерпола, а након што добијемо повратну информацију од Интерпола о држављанству овог лица о томе ћемо обавијестити јавност.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?