Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Расвијетљена тешка крађа на штету хотела „Монте Роса“ на Ивановим Коритима почињена прије два мјесеца; осумњичени лишен слободе

Објављено: 09.08.2018. 18:57 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње идентификовали су и лишили слободе осумњиченог за кривично дјело тешка крађа које је прије два мјесеца извршено на штету хотела „Монте Роса“ на Ивановим Коритима.

Наиме, у ноћи између 12. и 13. јуна 2018. године, тада непознато лице је провалило у просторије хотела „Монте Роса“, који се налази у мјесту Иванова Корита – Општина Цетиње, одакле је из сефа отуђило 1.995 еура а осим тога отуђило је и рисивер.

Службеници ОБ Цетиње предузимали су интензивне активности на расвјетљавању овог догађаја које су довеле до идентификовања Б.Р. (22) из Андријевице као лица осумњиченог за извршење овог кривичног дјела. Он је лишен слободе јуче, 08. августа 2018. године, а државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Цетињу ће бити приведен у законском року због основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?