Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Расвијетљене четири тешке крађе; осумњичени приведен тужиоцу

Објављено: 10.08.2018. 20:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић расвијетлили су четири тешке крађе и због основане сумње да је починио ова кривична дјела надлежном тужиоцу су привели Ј.Д. (20) из Никшића.

Сумња се да је Ј.Д. починио четири кривична дјела тешка крађа на подручју Никшића у периоду од 29.06. до 06.08.2018. године, и то три у објектима маркета „Идеа 5“ у Карађорђевој улици и једну у објекту маркета „Идеа 3“ у улици Ника Миљанића.

Он је наиме, како се сумња, подесним средством обијао улазна врата објеката одакле је отуђио цигарете у укупној вриједности од 9.052 еура.

Службеници ЦБ Никшић су након сваког пријављеног догађаја извршили увиђај на лицима мјеста. Изузети трагови упућени су у Форензички центар ради вјештачења. Оперативни рад никшићке полиције довео је до идентификовања Ј.Д. као лица осумњиченог за извршење ових кривичних дјела.

Службеници ЦБ Никшић су код осумњиченог Ј.Д. пронашли и власнику вратили дио отуђених цигарета.

Он је приведен државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Никшићу, због основане сумње да је починио наведена кривична дјела. Тужилац је за њега након саслушања донио рјешење о задржавању у полицијским просторијама до привода судији за истрагу Основног суда у Никшићу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?