Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка Дамјановић и директор Клиничког центра на састанку са представницима Швајцарске фондације о унапријеђењу здравствене заштите у Црној Гори

Објављено: 12.08.2018. 20:01 Аутор: Министарство науке
Министарка науке, др Сања Дамјановић и директор Клиничког центра, др Јевто Ераковић, састаће се 14. августа 2018. године у Цириху, са професором Томасом М. Кеслером, предсједником непрофитне организације Сwисс Цонтиненце Фоундатион и начелником Одјељења за неурологију Универзитетске болнице Балгрист, Универзитета у Цириху, Швајцарска, како би размотрили могућности унапријеђења квалитета здравствене заштите у Црној Гори.

На састанку ће бити више ријечи о усавршавању здравствених радника, мобилности љекара и развоју истраживачких пројеката између Црне Горе и Швајцарске.

Пројекат би био под окриљем Швајцарске фондације, у блиској сарадњи са Универзитетском болницом Балгрист и Универзитетом у Цириху, у Швајцарској. 

Овом приликом, министарка Дамјановић и др Ераковић обићи ће болницу Балгрист и упознати са активностима и истраживањима која се врше у тој престижној институцији.

МИНИСТАРСТВО НАУКЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?