Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа НВО које нису доставиле уредну и потпуну пријаву односно документацију - „Развој услуга Дневни боравак за старије“

Објављено: 13.08.2018. 16:48 Аутор: мрсс
На основу члана 32г став 2 Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), а након завршетка Јавног конкурса „Развој услуга Дневни боравак за старије“ објављеног 29.06.2018. године, Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација Министарства рада и социјалног старања у 2018. години, у области помоћ старијим лицима, објављује Листу невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, односно документацију, коју можете преузети овдје:

Листа НВО - Развој услуга Дневни боравак за старије.пдф

Невладине организације са ове листе дужне су да отклоне утврђене недостатке у року од пет дана, од дана објављивања листе на интернет страници Министарства рада и социјалног старања и порталу е-управе, закључно са 18.08.2018. године.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?