Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљено 19 кривичних дјела из области сузбијања имовинског криминалитета

Објављено: 14.08.2018. 21:01 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица, Станице криминалистичке полиције за сузбијање имовининског криминалитета, јуче су лишили слободе и државном тужиоцу за малољетнике у ОДТ у Подгорици, уз посебан извјештај, привели А.Е. (14) из Подгорице, због основане сумње да је починио 16 кривичних дјела тешка крађа у продуженом трајању. Он је, како се сумња, кривична дјела извршио на начин што је, у периоду од 05.11.2017. до 13.08.2018. године, употребом подесног средства, у највећем броју случајева шрафцигера, ломио стакла на путничким моторним возилима и из унутрашњости отуђио новац, новчанике, документа, сат, златни накит, таблет, лап топ, рачунар, фотоапарат, електричну косачицу, двије дигиталне ваге, кофере, личне ствари, гардеробу, разни алат и друге предмете.

Осим тога, службеници ЦБ Подгорица су, у периоду од 05. до 08. августа ове године, расвијетлили још још три имовинска деликта – три кривична дјела крађа почињена у Подгорици, за чије извршење су осумњичена четири лица. Наиме, слободе је лишен Б.Ц. (14) из Подгорице који је осумњичен да је из такси возила отуђио 150 еура. Такође, слободе је лишен и С.С. (36) из Подгорице који је осумњичен да је из ходника зграде, са првог спрата, отуђио бицикл. Посебни извјештај надлежном тужиоцу поднијет је и против И.Ј. (24) и В.Р. (18), такође из Подгорице, који су осумњичени да су из радње „Бла Бла“ искористили непажњу продавца и отуђили роботизовани усисивач.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?