Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Котор: Полиција одмах реаговала; осумњичена за напад на суткињу лишена слободе још јуче

Објављено: 15.08.2018. 18:34 Аутор: УП
Поводом информација које су се појавиле у медијима а које се односе на то да је јуче у просторијама Суда за прекршаје у Будви – Одјељење Котор нападнута суткиња Ј.С, те позива који је упућен надлежнима да регаују, обавјештавамо вас сљедеће:

Полиција је, по пријави догађаја, одмах реаговала. Осумњичено лице је лишено слободе још јуче.

Наиме, службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Котор јуче су лишили слободе С.В. (20) из Београда, због сумње да је на штету суткиње Суда за прекршаје у Будви – Одјељење Котор Ј.С. починила кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

С.В. је, како се сумња, истог дана односно јуче физички напала суткињу Ј.С. у просторијама овог Суда. Суткиња је о догађају обавијестила ОБ Котор након чега је полиција одмах реаговала и лишила слободе С.В.

С.В. је потом задржана у полицијским просторијама ОБ Котор, након чега је, уз кривичну пријаву, приведена државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Котору, због основане сумње да је починила наведено кривично дјело.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?