Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Пажин: Поздрављам брзу реакцију полиције, сви државни органи да допринесу заштити судија

Објављено: 15.08.2018. 19:52 Аутор: КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Поводом физичког напада на судију которског Суда за прекршаје Јелену Станишић, потпредсједник Владе и министар правде Зоран Пажин поздравио је брзу и професионалну реакцију полиције, која је непосредно након напада лишила слободе особу осумњичену за напад.

„Поздрављам брзу и професионалну реакцију полиције, која је стала у заштиту личног и професионалног интегритета носиоца правосудне функције и у веома кратком временском року лишила слободе лице осумњичено за напад,“ саопштио је потпредсједник Пажин.

„Апелујем, такође, на надлежне тужилачке и правосудне органе да овом случају приступе са једнаком ажурношћу и озбиљношћу. Само одлучним и брзим санкционисањем свих видова насиља над носиоцима правосудне функције држава може гарантовати пуну безбједност наших судија, као основног атрибута праведног и безбједног друштва,“ закључио је Потпредсједник.

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?