Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ДОПУНА НАЈАВЕ: Премијер Душко Марковић сјутра у званичној посјети СР Њемачкој на позив канцеларке Ангеле Меркел

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић боравиће у петак, 17. августа у званичној посјети Савезној Републици Њемачкој на позив савезне канцеларке др Ангеле Меркел.

Прва званична посјета премијера Марковића СР Њемачкој биће прилика за размјену мишљења са канцеларком Меркел међу осталим на теме: билатералних односа и посебно привредне размјене Црне Горе и Њемачке, економске сарадње држава Западног Балкана, нарочито у оквиру Берлинског процеса као и европских интеграција Црне Горе.


ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ

Церемонија свечаног дочека предсједника Владе Црне Горе уз највише државне и војне почасти заказана је за 12:15. Након дочека услиједиће у 12:30 кратак тêте-à-тêте састанак премијера Марковића и канцеларке Меркел, затим службени разговори делегација за вријеме радног ручка и на крају конференција за медије (око 13:45).

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке посјете предсједника Владе СР Њемачкој.

На ФТП серверу Владе ЦГ постављени су видео снимци (покривалице) претходна два састанка премијера Марковића и канцеларке Меркел.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?