Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Будва: Лишен слободе због сумње да је дрогу држао ради продаје

Објављено: 17.08.2018. 19:02 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Будва су јуче контролом једног лица на шеталишту у Будви пронашли и одузели девет пвц кесица са марихуаном коју је ово лице, како се сумња, држало ради даље продаје. Ово лице је лишено слободе.

Наиме, службеници ЦБ Будва су јуче на шеталишту Словенска обала у Будви контролисали С.Р. (21) из Никшића, код којег је том приликом пронађено и од њега одузето девет пвц кесица са садржајем биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, тежине око девет грама.

О догађају су обавијештени полицијски службеници Одсјека за борбу против дроге. Службеници Одсјека су о свему обавијестили државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се С.Р. лиши слободе. Он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен поменутом тужиоцу, због основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Пронађена опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?