Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишен слободе осумњичени за разбојништво и разбојничку крађу у покушају на штету два објекта пумпе „Еко петрол“

Објављено: 17.08.2018. 19:11 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица, Станице криминалистичке полиције за сузбијање имовинског криминалитета, су лишили слободе И.Р. (36) из Подгорице, због сумње да је извршио два кривична дјела – разбојништво и разбојничка крађа у покушају, а на штету запослених и бензинске пумпе „Еко петрол“ у Улици 4. Јула и у улици Радоја Дакића у Подгорици.

Он је, како се сумња, кривично дјело разбојништво починио 13.08.2018. године, у објекту бензинске пумпе „Еко петрол“ у Улици 4. јула, и то на начин што је, дјелимично маскиран, уз пријетњу чекићем, од запосленог отуђио 530 еура пазара и побјегао са лица мјеста.

И.Р. је такође, сумња се, 20.07.2018. године, у објекту бензинске пумпе „Еко петрол“ у улици Радоја Дакића, починио кривично дјело, и то разбојничка крађа у покушају, на начин што је маскиран прво пришао једном запосленом испред објекта пумпе и показао му да има нож код себе и захтијевао је од њега да му преда новац, а затим је ушао у објекат гдје му је други запослени задао ударац након којег је И.Р. побјегао.

И.Р. је идентификован захваљујући оперативном раду службеника ЦБ Подгорица. Он је, уз посебни извјештај, као допуну кривичних пријава претходно поднијетих против непознатог извршиоца, приведен надлежном тужиоцу, због основане сумње да је починио наведена кривична дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?