Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Интерпол: Реализоване двије екстрадиције

Објављено: 20.08.2018. 19:22 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – НЦБ Интерпол Подгорица су реализовали екстрадицију лица из Белгије у нашу државу а које је Црна Гора потраживала због издржавања казне затвора. Такође, службеници НЦБ Интерпол Подгорица су у садејству са службеницима Посебне јединице полиције релизовали екстрадицију лица из Црне Горе у Републику Србију.

Наиме, полицијски службеници су, 17.08.2018. године, реализовали екстрадицију држављанина Црне Горе Филипа Штилета (23) из Краљевине Белгије у Црну Гору, а који се потраживао по потјерници расписаној од стране НЦБ Интерпол Подгорица због издржавања казне затвора у трајању од четири мјесеца на коју је осуђен пресудом Вишег суда у Подгорици због кривичног дјела тешка крађа.

Надаље, из наше земље у Републику Србију, 16.08.2018. године, екстрадиран је Владан Јелисавчић (27), држављанин Републике Србије, којег је НЦБ Интерпол Београд потраживао због издржавања казне затвора у трајању од три године због кривичног дјела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога на коју је осуђен пресудом Вишег суда у Чачку.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?