Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Полиција пронашла преко килограм сканка у возу; осумњичени путник лишен слободе

Објављено: 29.08.2018. 19:04 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Бијело Поље су синоћ у возу који саобраћа на релацији Бар – Београд, на излазу из Црне Горе, у коферу путника у возу, К.В. (26) из Врбаса, држављанина Републике Србије, пронашли преко килограм сканка коју је ово лице, како се сумња, покушало да прокријумчари преко границе ради даље продаје. К.В. је лишен слободе.

Наиме, службеници ОГБ Бијело Поље су, 28.08.2018. године око 20,30 часова, на Граничном прелазу Жељезничка станица Бијело Поље, приликом изласка из Црне Горе, извршили граничну провјеру путника у међународном возу који саобраћа на релацији Бар – Београд. Том приликом код путника К.В. је претресом пронађено једно веће пвц паковање у којем се налазила тамнозелена материја за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк, тежине 1.054 грама. Сканк се налазио у коферу овог лица.

К.В. је након проналаска дроге лишен слободе. Лице и дрога предати су службеницима Одсјека за борбу против дроге ради даљег поступања. О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу. Осумњичени К.В. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен овом тужиоцу, због основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Сканк ће бити упућен у Форензички центар ради вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?