Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Лоцирани и лишени слободе након туче у којој је једно лице задобило повреду нанесену ножем

Објављено: 31.08.2018. 18:05 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар лишили су слободе два лица од којих је једно осумњичено за наношење лаке тјелесне повреде док је друго осумњичено за физички напад.

Догађај је ЦБ Бар пријављен данас. Пријављено је да је у Сутомору у улици Ива Новаковића данас дошло до туче у којој је коришћен нож. Службеници ЦБ Бар су изашли на лице мјеста и затекли два оштећена лица, З.Ј. (17) и С.С. (21) из Бара. Након потраге, осумњичени М.А. (20) и Д.А. (20) из Тутина – Република Србија су лоцирани и лишени слободе у апартману који су у Сутомору изнајмили. У апартману је пронађен и изузет нож који је, како се сумња, коришћен приликом извршења кривичног дјела. Нож је био сакривен у дијелу плафона гдје се налази отвор за климатизацију.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је данас у Сутомору, након вербалне расправе, дошло до туче између З.Ј. и С.С. са једне и М.А. и Д.А. са друге стране, те да је М.А. поред физичке снаге употријебио и нож сјечива дужине 5 цм којим је З.Ј. нанио лаку тјелесну повреду – убодну радну у предјелу лијеве надлактице, док је Д.А. задао ударац С.С. Након тога М.А. и Д.А. су побјегли.

М.А. је лишен слободе због сумње да је починио кривично дјело лака тјелесна повреда, док је Д.А. лишен слободе због прекршаја из Закона о јавном реду и миру (физички напад). М.А. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен државном тужиоцу у ОДТ у Бару због основане сумње да је починио наведено кривично дјело, док ће Д.А. бити приведен Суду за прекршаје. Оштећеном З.Ј. је пружена медицинска помоћ након које је отпуштен на кућно лијечење.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?