Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Сјутра свечани пријем у Вили ,,Горица“ у част вицешампиона Европе

Објављено: 04.09.2018. 16:38 Аутор: Министарство спорта
Министар спорта Никола Јановић сјутра, 05. Септембра 2018. у 12х, приредиће у Вили ,,Горица“ зајднички пријем у част параолимпијке Маријане Горановић и младих ватерполо репрезентативаца Црне Горе, који су на Европским првенствима у Берлину и Минску, освојили сребрне медаље. 

Поред министра који ће се обратити нашим вицешампионима, члановима стручног штаба и руководствима Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе и Параолимпијског савеза Црне Горе, на пријему ће говорити и параолимпијка Маријана Горановић, а у име младих ватерполиста капитен Ђуро Радовић.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ уз акредитациону картицу Владе Црне Горе за 2018. која важи уз лични идентификациони документ. Представницима медија који немају годишњу, омогућићемо једнодневну акредитацију, уколико име, презиме и назив медија/редакције, пошаљу на е-маил: мила.вуковиц@мс.гов.ме или мила.вуковиц@yахоо.цом или пак поруком/позивом на број 069 155 330, најкасније до сјутра у 10х.


МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?