Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сусрети званичника Владе Црне Горе са помоћником генералног секретара УН и предсједником Управног одбора УНИТАД Филипом Дуст Блазијем

Објављено: 12.06.2009. 00:02 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у петак, 12. јуна 2009. године у 14.30 сати, помоћника генералног секретара УН и предсједника Управног одбора УНИТАД Филипа Дуст Блазија, који борави у службеној посјети Црној Гори. Господин Дуст Блази је бивши министар иностраних послова Француске, који сада обавља дужност помоћника генералног секретара Уједињених нација и предсједника Управног одбора УНИТАИД - агенције УН која улаже значајне фондове у борби против ХИВ/АИДС-а, маларије и туберкулозе.

Разговорима премијера Ђукановића и господина Дуст Блазија присуствоваће и министар иностраних послова Милан Роћен.

Са помоћником генералног секретара УН сусрешће се и министар здравља Миодраг Радуновић у 16.00 сати. Након разговора (у 17.00 сати), министар Радуновић и господин Дуст Блази даће изјаве за медије.

Разговори црногорских званичника са помоћником генералног секретара УН и предсједником Управног одбора УНИТАД, као и изјаве за медије, одржаће се у Вили Горица.

За снимање сусрета црногорских званичника са господином Дуст Блазијем и праћење изјава треба акредитовати новинаре и сниматеље код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?