Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ИНФОФЕСТ 2018: Панел “Оне-стоп-схоп у Црној Гори - потреба и могућност“

Објављено: 26.09.2018. 17:27 Аутор: МЈУ

На овогодишњем 25. Фестивалу информатичких достигнућа – ИНОФЕСТ 2018, Министарство јавне управе организује панел “Оне-стоп-схоп у Црној Гори - потреба и могућност“ у уторак, 2. октобра, у 12:15 часова, у Стакленој сали хотела „Авала&Виллас“ у Будви.

У раду панела учествују Милица Јанковић, генерална директорица Директората за електронску управу и информатичку безбједност, Данијела Недељковић-Вукчевић, генерална директорица Директората за државну управу и Адмир Шахмановић, генерални директор Директората за међународну сарадњу и програме помоћи, Министарства јавне управе.

Планирање и успостављање првог јединственог простора за пружање услуга јавне управе у Црној Гори „Оне стоп схоп"-а, који би омогућио грађанима Црне Горе да на једном мјесту могу реализовати све услуге и добити тражена документа која пружају или издају органи јавне управе (државне управе и локалне самоуправе) је једна од најзначајнијих активности Министарства јавне управе.

Постојањем једног оваквог центра за пружање услуга, а каснијим отварањем и сличних регионалних центара, реализују се циљеви Министарства јавне управе на плану унапређења јавних услуга по принципу све услуге на једном мјесту.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?