Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: У протеклих неколико дана лишено слободе седам лица због више кривичних дјела

Објављено: 01.10.2018. 20:31 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, од 28. септембра ове године до данас, у шест одвојених активности, лишили слободе седам лица због сумње да су починила седам кривичних дјела.

Слободе је лишен Н.М. (37) из Подгорице, због сумње да је починио кривично дјело одузимање возила и кривично дјело крађа на начин што је 09. септембра ове године отуђио пмв „Мерцедес“ и документа која су се у њему налазила. Документа су пронађена и враћена власници. Такође слободе је лишен и Д.Љ. (38) из Подгорице, због сумње да је 28. септембра починио КД крађа на начин што је истог дана провалио у возило и из њега отуђио лап топ. Осим тога слободе је лишен и С.Б. (43) из Подгорице због сумње да је 07. септембра ове године починио КД крађа у радњи „Оков“ на начин што је из радње овог правног лица отуђио акумулаторску тестеру. Ова лица су уз кривичне пријаве приведена надлежном тужиоцу, а расвјетљавању ових кривичних дјела допринио је рад полицијских службеника на терену.

Поред ових кривичних дјела, расвијетљена су још три. Слободе су лишени В.Р. (35) и О.М. (40) из Никшића, због сумње да су на штету редитеља Д.М. починили кривично дјело тешка тјелесна повреда на начин што су, 27. септембра, у центру Подгорице овом лицу након краће вербалне расправе задали више удараца у предјелу главе и тијела. Слободе је лишен и Д.П. (22) из Подгорице, због сумње да је 29. септембра починио КД тешка тјелесна повреда, на штету В.Д, на начин што је у кући оштећеног овом лицу задао више удараца стиснутим песницама у предјелу главе и тијела. Осим тога, слободе је лишен и Д.Г. (27) из Подгорице, због сумње да је, 28. септембра ове године, починио КД насилничко понашање у стицају са КД тешка тјелесна повреда и то на начин што је у дијелу града Преко Мораче физички насрнуо на М.Е. и задао му ударце песницом, усљед чега је ово лице задобило повреде. Осумњичени ће у законском року, уз кривичне пријаве, бити спроведени надлежним тужиоцима.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?