Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Изабрана два представника НВО-а за чланство у ЗКО-у

Објављено: 09.10.2018. 20:02 Аутор: КЕИ
На основу јавног позива за предлагање два кандидата НВО за чланство у Заједничком консултативном одбору (ЗКО) између Црне Горе и Европског економског и социјалног комитета (ЕЕСК), Канцеларија за европске интеграције је, након спроведеног поступка, донијела одлуку о избору Радоша Мушовића, НВО Центар за развој невладиних организација и Ане Ненезић, НВО Центар за грађанско образовање, за чланове новог сазива тог тијела.

Радош Мушовић је предложен од укупно 27 невладиних организација, које су доставиле комплетну документацију.

Ана Ненезић је предложена од укупно 26 невладиних организација, које су доставиле комплетну документацију.

Подсјећамо да је јавни позив био отворен од 11. до 21. септембра 2018, те да су 64 невладине организације доставиле 3 предлога за именовање представника невладиних организација у Заједнички консултативни одбор (ЗКО) између Црне Горе и Европског економског и социјалног комитета (ЕЕСК).

Након утврђивања листе пријављених кандидата, главни преговарач Александар Дрљевић је донио одлуку о избору ова два кандидата у Заједнички консултативни одбор.

Одлуку можете преузети овдје.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?