Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Заједничко саопштење: Полицијски и царински службеници на ГП Добраково контролом аутобуса пронашли преко пола килограма марихуане

Објављено: 10.10.2018. 15:30 Аутор: УП и УЦ
Службеници Управе полиције МУП-а и Управе царина су контролом лица и возила на Граничном прелазу Добраково, на излазу из Црне Горе, у једном аутобусу пронашли преко пола килограма марихуане.

Наиме, полицијски службеници Одјељења граничне безбједности Бијело Поље и царински службеници Царинске испоставе Добраково су, 08.10.2018. године око 21,30 часова, у аутобусу иностраног аутопревозника, на једном од сједишта, пронашли најлонску кесу у којој су се налазила два паковања са садржајем биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, укупне тежине 517,8 грама.

О свему су обавијештени полицијски службеници Одсјека за борбу против дроге који спроводе даље мјере и радње у циљу идентификовања лица које је кријумчарило дрогу.

О догађају је упознат надлежни државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу са којим ће се координирати даље активности.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?