Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Интерпол: Реализоване три екстрадиције

Објављено: 11.10.2018. 20:48 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а су у претходна два дана реализовали три екстрадиције.

Наиме, службеници НЦБ Интерпол Подгорица су у садејству са службеницима Посебне јединице полиције, 09. октобра 2018. године, реализовали екстрадицију из Црне Горе у Републику Србију Горана Глазера (26), држављанина Републике Србије. Он је претходно лишен слободе на територији наше земље по међународној потјерници НЦБ Интерпол Београд која је расписана ради издржавања казне у трајању од једне године затвора а која му је изречена због продуженог кривичног дјела тешка крађа.

Такође, службеници НЦБ Интерпол Подгорица су у садејству са службеницима ПЈП, 10. октобра 2018. године, реализовали екстрадицију из Републике Србије у Црну Гору Ђорђа Бановића (46) из Подгорице, који се потражује по међународној потјерници расписаној од стране НЦБ Интерпол Подгорица ради издржавања казне затвора у трајању од три године и шест мјесеци због кривичног дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога у стицају са кривичним дјелом спријечавање службеног лица у вршењу службене радње.

Надаље, службеници НЦБ Интерпол Подгорица и ПЈП су такође јуче реализовали екстрадицију из Мађарске у Црну Гору Мирослава Ристића (35) из Републике Србије, а који се потражује по међународној потјерници НЦБ Интерпол Подгорица ради издржавања казне затвора у трајању од годину дана због кривичног дјела тешка крађа.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?