Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Делегација Директората за људске ресурсе у посјети колегама Министарства одбране Румуније

Објављено: 12.10.2018. 18:19 Аутор: мод
Делегација Министарства одбране, на челу са генералним директором Директората за људске ресурсе, Михаилом Волковим, боравила је у посјети Министарству одбране Румуније, са циљем размјене искустава у области људских ресурса.

Делегација се у Букурешту сусрела са представницима Генералног директората за управљање људским ресурсима, на челу са генералним директором, генерал мајором Ливијом-Марлиеном Лунгулескуном (Ливиу-Марлиен Лунгулесцу) и Директората за информације и односе са јавношћу, на челу са директором, пуковником Константином Спинуом (Цонстантин Спину).

Волков је саговорницима предочио главне политике Министарства одбране Црне Горе у области људских ресурса, са посебним освртом на регрутацију, селекцију и задржавање кадра, као и промоцију војног позива и пројекте намијењене младима. Он је домаћинима захвалио на досадашњој сарадњи и казао да ће Министарство одбране бити добар партнер у размјени искустава у области људских ресурса.

Румунска страна је исказала интересовање за продубљивање сарадње у области људских ресурса када су у питању пројекти намијењени младима.

Делегација се сусрела и са представницима Мултинационалне југоисточне дивизије, на челу са командантом, бригадним генералом Данијелом Петрескуом (Даниел Петресцу). То је уједно и прва званична посјета Мултинационалној дивизији након уласка Црне Горе у НАТО.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?