Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишен слободе због сумње да је вријеђао медицинско особље и вршио напад на полицијске службенике

Објављено: 15.10.2018. 21:17 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица лишили су слободе М.А. (20) због сумње да је починио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Он се јуче, како се сумња, у просторијама Ургентног центра КЦЦГ у Подгорици прво непристојно и агресивно понашао вријеђајући медицинско особље и ударајући по стаклу пријемног пулта, а потом је када су два полицијска службеника интервенисала наставио такво понашање. Брзом интервенцијом он је спријечен у даљем агресивном понашању, приликом чега је, сумња се, пружао стални активни отпор и вршио напад на полицијске службенике као и није проступао по наређењима полицијских службеника. 

М.А. је савладан уз употребу средстава принуде и потом је приведен у просторије ЦБ Подгорица. Приликом провођења он је, сумња се, ногом ударио у службено полицијско возило, при чему су настала оштећења на возилу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се М.А. лиши слободе. Он ће, уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужиоцу, због основане сумње да је починио наведено кривично дјело – напад на службено лице у вршењу службене дужности као и кривично уништење и оштећење туђе ствари. 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?