Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив невладиним организацијама за консултовање у циљу финализовања нацрта секторских анализа у области унапређења владавине права

Објављено: 15.10.2018. 13:50 Аутор: Љ.Ј.

Јавни позив невладиним организацијама за консултовање у циљу финализовања нацрта секторских анализа у области унапређења владавине права

У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени Лист Црне Горе“, број 41/18), а у вези члана 32а, став 2 Закона о невладиним организацијама („Службени лист Црне Горе“, бр. 39/11 и 37/17), Министарство правде објављује:

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованим невладиним организацијама за консултовање у циљу финализовања секторских анализа Министарства правде ради утврђивања  приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у тим областима за 2019. годину.

Министарство правде ће 29. октобра 2018. године, одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које спроводе активности у области унапређења владавине права. Мјесто одржавања састанка биће накнадно објављено.

Поред наведеног, представници/е невладиних организација могу своје коментаре на предлог секторских анализа послати и путем мејла на адресу: мирјана.влаховиц@мпа.гов.ме  најкасније до 29. октобра 2018. године до 10:00 часова.

 

Текст нацрта Секторске анализе 1  Секторска анализа 1.пдф

Текст нацрта Секторске анализе 2  Секторска анализа 2.пдф

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?