Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ПОЗИВ за студијску посјету Европској лабораторији за молекуларну биологију

Објављено: 16.10.2018. 15:42 Аутор: Министарство науке
Поштовани,

Упућујемо позив свим студентима завршне (специјалистичке) године као и будућим и тренутним студентима мастер и докторских студија биолошких, медицинских и биотехничких наука за пријаву заинтересованости за студијску посјету Европској лабораторији за молекуларну биологију (ЕМБЛ) у Хајделбергу. Посјета ће се обавити у периоду 15. до 17. новембра 2018. године. Сви трошкови посјете (пут, смјештај и дневнице) су обезбијеђени од стране Министарства науке и ЕМБЛ-а.

Посјета је саставни дио годишњег плана реализације приступања Црне Горе ЕМБЛ-у (Еуропеан Молецулар Биологy Лабораториес) и ЕМБО-у (Еуропеан Молецулар Биологy Органисатион). Сврха посјете је да се наши најбољи студенти – будући истраживачи из ове области, упознају са лабораторијама ове престижне организација као и могућностима за њихово даље усавршавање.

Крајни рок за пријаву је 24. октобар 2018. године.

Предност ће имати студенти виших нивоа студија.

Уз попуњен пријавни формулар потребно је доставити:
1. Мотивационо писмо
2. ЦВ (биографија са библиографијом)
3. Увјерења о положеним испитима на претходним нивоима студија која садржи просјечне оцјене студента (Бечелор, Специјалистичке и Мастер студије)

Комисија ће на основу пристиглих докумената сачинити ранг листу кандидата, а коначан избор ће бити урађен након обављеног интервјуа са њима.

Пријаве доставити на дјурдјина.булатовиц@мна.гов.ме и кабинет@мна.гов.ме

Овдје можете преузети Формулар

Више информација о Европској лабораторији за молекуларну биологију и Европско организацији за молекуларну биологију можете наћи на: www.ембо.орг www.ембл.де
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?