Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Беране: Након проналаска беживотног тијела 13-тогодишњег дјечака полиција његово убиство расвијетлила у кратком року

Објављено: 16.10.2018. 20:19 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Беране идентификовали су и лишили слободе С.И. (19) из Берана, због сумње да је лишио живота малољетно лице мушког пола старости 13 година. Ово кривично дјело расвијетљено је у кратком року. Беживотно тијело 13-тогодишњег дјечака пронађено је данас око 11,00 часова а његов нестанак полицији је пријављен јуче. 

О свему је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који ће се изјаснити о квалификацији почињеног кривичног дјела из области крвних деликата. На лицу мјеста је извршен увиђај. Тијело дјечака биће упућено на Одјељење судске патологије ради вршења обдукције.

Полицијско – тужилачке активности у даљем раду на овом предмету се настављају.

Због заштите идентитета и интегритета преминулог дјечака, полиција неће саопштити његове иницијале, начин извршења кривичног дјела нити било који други податак или детаље којим би се повриједила права малољетне жртве. 

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?