Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство здравља покровитељ серије "Груди"

Објављено: 16.10.2018. 22:01 Аутор: Министарство здравља
Министарство здравља препознало је идеју коју промовише играно-документарна серија “Груди”, а која се односи на подизање свијести код жена, али и цјелокупног друштва да је потребно да више брину о свом здрављу. Здрава нација нам је циљ, а до тог циља можемо доћи само уколико користимо све расположиве канале комуникације, како би та порука дошла до што већег броја наших грађана.

Одлична идеја о споју играног и документарног дијела серије, као и споју чињеница и емоција, изузетна посвећеност цјелокупне екипе која је радила на реализацији ове идеје, уклопило се у наше планове о агресивнијој медијској кампањи за превентивне прегледе дојки код жена. Препознали смо наш, као и јавни интерес да будемо покровитељи серије “Груди”.

Наше учешће се, осим издвајања одређеног дијела финансијских средстава огледа и у томе што црногорски љекари учествују у документарном дијелу овог серијала и говоре са стручног аспекта, свако из своје области, како би се, заједно са играним дијелом испричала комплетна прича, која би пробудила свијест код наших грађана.

Емитовање серије "Груди", редитељке Марије Перовић, креће ускоро на Јавном сервису, а трејлер можете погледати ОВДЈЕ:


"Груди" Траилер
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?